En moderne tandklinik

 

NY INFO:  Pga øgede takster hos Post Nord, ser vi os nødsaget til at opkræve et gebyr på 25 kr for at tilsende en regning med posten.

Det er fortsat gebyrfrit at få tilsendt regning og kvittering på mail og man kan naturligvis betale regningen på klinikken efter behandling og få regning og kvittering med i hånden.

                                                               

Hos Tandlægerne i Viby Centret er der 6 tandlæger, 2 tandplejere og 7 klinikassistenter, som tilsammen giver en stor faglig bredde.

Et dygtigt og serviceorienteret personale står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Vi overholder naturligvis de højeste standarder for klinisk infektionshygiejne med alle værnemidler, grundig sterilisation og desinfektion på klinikken som værn mod alle infektionssygdomme både for patienterne og personalet.

Vores højeste ambition er samvittighedsfuldt at levere tryg og smertefri behandling af høj kvalitet, hvor vi sammen planlægger behandlingen under hensyntagen til ønsker og økonomi.

Dette sikrer vi ved :

1. Altid at have en god dialog om behandlingsmuligheder både med vore patienter og med vore kolleger, hvilket er en af fordelene ved at være mange behandlere på samme klinik.

2. Vi deltager alle løbende i relevant efteruddannelse.

3. Vi benytter kun godkendte og velafprøvede materialer.

Læs her tilsynsrapporten fra Styrelsen for patientsikkerhed.

 

Klinikfællesskabet blev etableret ved VibyCentrets indvielse i 1970 og er siden blevet løbende moderniseret.

Klinikken er åben året rundt og er let tilgængelig med dens beliggenhed på 1.sal i VibyCentret tæt på hovedindgangen ved Skanderborgvej.

Der er elevator i centret, så også gangbesværede og kørestolsbrugere kan komme på klinikken.

På Viby Centrets parkeringspladser er der gratis parkering i 3 timer. Husk at stille P-skiven.